U trendu

Pazite ko je u krevetu

Jedan čovek iz Pitsburga, iz Sjedinjenih Američkih Država, pronašao je uljeza baš u svom krevetu!
Zvanični predstavnici policije kažu da je jedan čovek provalio u jednu kuću u Pitsburgu i otišao pravo u krevet vlasnika kuće. Zašto, pitali su se svi. Najverovatnije zato što je uljez bio pod dejstvom alkohola, a bilo mu je hladno dok se vraćao s rep koncerta.
Frenk Fontana, vlasnik kuće u koju je upao uljez, ispričao je da je bio u krevetu kada je nepoznati čovek ušao u njegovu kuću i uvukao mu se u krevet. Bilo je oko 5.30 časova ujutru. Frenk Fontana je dodao da je pitao neznanca da li je u to u pitanju žena koja ima ključ od njegove kuće. Međutim, kada mu je na to pitanje duboki muški glas odgovorio: "Ne, nije", Frenk je zgrabio bejzbol palicu.
Zvanični predstavnici policije kažu da je Frenk Fontana uspeo da zaključa uljeza u sobi i da pozove policiju. Fontana je zadržao uljeza sve dok policija nije stigla, a pri tom nije ni morao da upotrebi svoju palicu za bejzbol.
Policajci navode da im je uljez rekao da je tražio neko sklonište posle koncerta kojem je prisustvovao. Koncert u Melon areni držao je čuveni reper Jay-Z.
Ovaj 33 godine star čovek nalazi se pred preliminarnim saslušanjem na osnovu optužbi za ovaj incident.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.