U trendu

Pet razloga protiv ljubavnika

Naveli smo vam juče pet razloga zašto bi trebalo imati ljubavnika.

Danas vam navodimo pet razloga protiv ljubavnika:

Uništićete porodicu

Muž i deca su kapital, a ljubavnik je nešto sasvim drugo. U praksi je teško razdvojiti osećanja. Tako se može dogoditi da ljubavnik slomi srce svojoj ljubljenoj ukoliko ona nije svesna da sve ima svoj kraj, pa i tajna veza. Svaki treći brak u Nemačkoj, na primer, raspada se, a razlog je – bračni trougao bez srećnog završetka. Možda se to ipak ne isplati.

Opterećuje savest

Čak i jake ličnosti koje ne mare za ogovaranje okoline povremeno se loše osećaju zbog toga što primećuju tuđ prezir. Još živimo na Balkanu, koji ne prašta žensku nevernost, dok mušku odobrava. Iako ljubavna avantura razgaljuje dušu, svako se povremeno priseti šta time čini svom zakonitom partneru. Kad god se žena pogleda u ogledalu, oseća se nekako nečisto, nimalo nebeski, više dramatično. Dvostruki život opterećuje i veoma jake ličnosti.

Žrtva kratkog spoja

Više od 80 procenata svih žena i muškaraca naginje ljubomori. Mnogi od njih su počinili krivična dela zbog ljubomore. Naravno da vernost nije garancija protiv ljubomore, ali bar sprečava zločin.

Prezaposlenost

Žene su danas veoma zaposlene, vode decu u školu i na razne druge vanškolske aktivnosti, rekreiraju se, šetaju psa i spavaju osam sati. Za takve napore i 24 časa je malo. Ljubavnik traži više vremena od hobija; traži sastanke, pripreme, organizaciju i seks. Ko sve to uskladi, odličan je menadžer, mada uvek negde nešto škripi, a najgore je kad se to odrazi na odnos s decom.

Opasnost od bolesti

Nijedna ljubav nije toliko velika da zbog nje treba umreti. Ljubavnik mora da upotrebljava kondom, inače postoji opasnost od raznih polnih bolesti. A tu je i duševna uznemirenost, koja prati prejaku ljubav.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.