Pet znakova da mu se sviđate

Evo pet znakova koji pokazuju da se sviđate onome ko je izašao s vama.
1. Približava vam se. Pomeranje prema vama označava želju za bližim, intimnim kontaktom. Zato, ako se muškarac s kojim pričate na nekoj zabavi, pomera sve bliže vama ili sedne na stolicu do vas, znajte da želi da vas bolje upozna, i to ne kao prijatelja.
2. Govori nežnije. Kada muškarac govori tišim glasom, to je odličan znak. On na taj nazin naznačava da je ono što govori samo za vaše uši. Dobro je ako vam govori neke privatne ili tajnovite stvari, jer muškarci to ne rade sa ženama do kojih im nije stalo. Ukoliko želite da mu stavite do znanja da osećate isto što i on, odgovorite na način koji će brzo pretvoriti te iskre u vatru. Ako ste u glasnom baru ili u restoranu, gde morate da vičete da biste se čuli, ne možete ništa da zaključite na osnovu nivoa njegovih decibela. Zato sačekajte trenutak dok se šetate ili se vozite kući kako biste dobro čuli da li je stišao ton svog glasa.
3. Govor tela. Dobro razvijen govor tela može da privuče ženu s daljine. Ali, kada muškarac razgovara izbliza sa ženom koja mu se sviđa, on će ublažiti svoj govor tela. Ako mu se ramena pogrbe dok razgovara s vama, to znači da se oseća udobno, prijatno i sigurno u vašem društvu.
4. Priča polako. Kao ptice u igri parenja, muškarci govore polaganije i nežnije kada im se neko sviđa. Naravno, ako vam se na prvom sastanku učini da je suviše čudan i nervozan, dajte mu vremena. Ukoliko od njegovog govora počinje da vam se spava, onda nije za vas.
5. Ne može da odvoji oči od vas (na dobar način). Njegove oči su prikovane za vaše. Dokle god to nije pogled iz „Psiha“, već više nalik na ono: „Ah, ti si savršena”, tom muškarcu se mnogo sviđate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.