U trendu

Plava, zelena ili siva? Boja koju vidite otkriva mnogo toga o vašem trenutnom emotivnom stanju

Dobro pogledajte sliku i recite – koja je ovo boja?

Kratak test ličnosti može da otkrije mnogo toga o vašem trenutnom emotivnom stanju.

Koju boju vidite na slici?

Zelena

Ako ste ugledali zeleno, to je sigurno duboka tamna zelena boja. Vi ste, prema mišljenju okoline, društvena i atraktivna osoba. Lako ostvarite „veze“ i bez problema stičete nova poznanstva. Veoma ste kulturni i ljubazni i trenutno ste željni društva i zabave.

Plava

Plava nijansa podseća na dubine okeana. Po prirodi, vi ste prilično tajanstveni. Verovatno vam nedostaju bliski prijatelji, da biste se osećali dobro. U određenim situacijama možete da budete neverovatno harizmatični i šarmantni. Svoju energiju trošite isključivo na racionalne stvari i na ono što je zaista važno.

Siva

Da li na slici vidite sivu boju? Najverovatnije je u vašem trenutnom životu konflikt došao do vrhunca. Ili se u vašoj duši nalazi neprijatan „talog“, nastao zbog tuđih mišljenja i priča. Moguće da sve to u vama izaziva neprijatan osećaj zbog čega ne možete da napredujete ka svojim ciljevima. Suštinski, vi ste osoba koja ne voli previše da sanjari, već vrlo realistično gledate na život, piše tuzlanski.ba, a prenosi Telegraf.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.