U trendu

Pljačkaš iz reda

Verovali ili ne, maskirani čovek čekao je u redu kako bi opljačkao banku! Izgleda da i za takve stvari mora da se stane u red.
Mesto odakle nam dolazi ova neverovatna vest je gradić Stov, u Ohaju, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Možda je čovek iz Ohaja odavao svoje namere dok je čekao u redu u banci noseći ski-masku. Izgleda da ga je maska u potpunosti otkrila. A zašto li je samo pomislio da neće?!
Zvaničnici iz policije iz gradića Stov izjavili su da je Feliks Goldštajn uhapšen posle kraće automobilske potere. Oni navode i da je blagajnik u banci zamolio čoveka da skine masku pre nego što bude uslužen. Tada je taj čovek izvadio pištolj, za koji se kasnije ispostavilo da je najobičnija igračka. A pošto je izvadio pištolj, Feliks Goldštajn je zahtevao novac od blagajnika.
Goldštajn je uspeo da napusti banku s određenom sumom novca koja nije obelodanjena novinarima. Tako da se ne zna za koliko dolara je kradljivac bio "uspešan".
Policijski narednik Rik Majers rekao je da je veoma neobično da maskirani kradljivac čeka u redu u banci pre nego što je opljačka. Verovatno niko od nas nije čuo za sličan slučaj!
Feliks Goldštajn, 24-godišnjak, odveden je u zatvor pod optužbama za tešku pljačku, remećenje mira, kao i opiranje pri hapšenju.
Tako je takozvani pljačkša iz reda u banci ipak loše prošao.