U trendu

Pogledajte gde su Srpkinje na listi najlepših žena sveta!

Oduvek se ponosimo leptom našeg naroda, posebno nežnijeg pola. Pa, ipak, da li nas tako vidi i svet? Portal “Freshnews” objavio je listu najlepših žena na svetu, istina, prema sopstvenom nahođenju, a na njoj se nalaze i Srpkinje. Kako su naveli, naše žene su poznate po istaknutim očima, ali ko se sve našao ispred nas?

Prve na listi nalaze se čuvene Brazilke. One su poznate po sjajnim oblinama i besprekornom tenu i mnogi misle da su sasvim opravdano zaslužile ovu titulu. Na društvenim mrežama možemo da vidimo kako izgledaju manekenke i fitnes modeli iz ove zemlje i nema sumnje da su simbol lepote.

Na drugom mestu nalaze se Ruskinje. I sami znate da ih krase svetla koža, krupne plave oči i proporcionalna građa. Veliki uspeh za Ruskinje, a ako je suditi po komentarima, i ovo mesto je sasvim prihvatljivo.

Čuvene lepotice iz Venecuele zauzele su treće mesto. One su nebrojeno puta osvojile svet pobedama za Miss sveta.

Iza njih su Indijke. Posebno ih izdvaja ženstvenost i skromnost.

Argentinke, koje su na petom mestu, na ovom sajtu su opisane kao žene koje redovno brinu o svojoj koži, koje uvek žele da izgledaju savršeno i koje prate modne trendove.

Potom dolaze na red Srpkinje. Naše žene su opisali kao dame koje su veoma izražajne i upečatljive. Osim toga, navodi se da su žene širom sveta “ljubomorne na lepotu Srpkinja”, dok su oči poseban atribut koji se ističe.

Po ovom spisku, Srpkinje su nadmašile lepotu žena iz Južne Koreje i Francuske, čije su žene zauzele osmo mesto, piše Magazin Novosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.