U trendu

Pogledajte reakciju ove peruanske mame na prvi gutljaj bosanske kafe – smejaćete se do suza!

Peruanka Romina Alvarado je na TikToku podelila urnebesni trenutak kada je njena majka prvi put probala domaću kafu tokom posete Bosni i Hercegovini, prenosi danas.rs.

Alvarado, koja je verenica mladića iz Bosne, dovela je majku u posetu BiH kako bi upoznala svog budućeg zeta i iskusila lokalne običaje. Majka, prvi put u susretu sa bosanskom kafom, izazvala je pravu lavinu smeha svojom reakcijom na prvi gutljaj, što je zabeležila na TikToku.

@romina.alvarador

My mama visited Bosnia to meet my fiancée and he introduced kafa to her #bosnia #kafa #mostar #sarajevo #bosniaandherzegovina #balkan #latina #bosnaihercegovina #bosna #funny #coffee #cafe #orahovica #konjic

♬ Disney Pictures Intro – Disney Pictures

Na snimku se vidi majka kako prvi put degustira kafu, a njen izraz lica je neprocenjiv. Iako je prvo iskustvo bilo iznenađujuće, tokom boravka u BiH, majka se navikla na domaću kafu i uz osmeh je uživala u svakom gutljaju.

Korisnici TikToka su se zabavljali uz komentare poput „Kao u crtanom filmu“, što je slikovito opisalo majčinu reakciju. Mnogi su šaljivo zaključili da je to bila „ljubav na prvi gutljaj“. Alvarado je otkrila da se majci kafa na kraju svidela, iako je bila malo jača nego što je navikla. Takođe je najavila da će snimiti majčinu reakciju na rakiju, obećavajući još jedan zabavan trenutak za deljenje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.