U trendu

Pogodite u koju devojku je zaljubljen muškarac na slici i testirajte svoju sposobnost čitanja govora tela

Ovaj jednostavan logičko-psihološki test pokazuje na osnovu govora tela da li se nekome dopadate.

Testirajte svoju sposobnost čitanja tuđih gestova i rešite zanimljivu zagonetku iz koje ćete naučiti kako da čitate neverbalne signale.

Pogledajte sliku i otkrijte prema kojoj od tri devojke momak koji je u njihovom društvu gaji simpatije. Pogledajte pažljivo fotografiju. Evo male pomoći –  odgovor je u detaljima.

Kao što Alan Piz navodi u svojoj knjizi „Govor tela“, postoji mnogo znakova koji otkrivaju skrivenu privlačnost muškarca prema ženi.

I dok je neke od ovih gestova, kao što su proširene zenice ili ruke na struku, lako uočiti kada komunicirate licem u lice, prepoznati interesovanje za jednu devojku u društvu više njih malo je teži zadatak.

Odgovor je jednostavniji nego što možete da zamislite.

Naime, rešenje zagonetke leži u govoru tela i mladićevim vrhovima cipela koji su okrenuti prema samo jednoj od devojaka. Prema Alanu Pizu, pozicija ovog dela tela, stopala ili cipele muškarca obično ukazuje na ženu koja ga u tom trenutku najviše zanima.

Ispostavlja se da, kada se muškarcu sviđa žena, on nesvesno okreće telo u njenom pravcu ili izbacuje nogu napred u pravcu žene. U ovom slučaju, to je devojka koja je obeležena na slici brojem tri.

Ma kako vam se možda u nekom momentu učinilo teško, zapravo je rešenje prilično lako. Nadamo se da ste se zabavili i naučili uz ovaj test da čitate govor tela i ubuduće uvek prepoznate kog viteza privlačite kada ste u društvu momaka i više devojaka, piše Telegraf.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (4)