U trendu

Pojeo dva hot doga i popio sok pa ostavio napojnicu od 16.000 dolara (foto)

Čovek je seo u baštu, naručio par hot dogova. Popio je i koka-kolu, pivo i tekilu, što ga je sve zajedno koštalo 37 dolara.

A onda je uz plaćeni račun usledila napojnica od 16.000 dolara.

„Nemoj sve da potrošiš odjednom“, našalio se sa konobaricom, koja prema rečima njenog šefa Majka Zarele i vlasnika restorana u Lononberiju, isprva nije ni pogledala račun.

„Kada je konačno videla da je na računu upisana napojnica od 16.000 dolara bila je šokirana. Onda je otišla kod koleginica, koje su se sve zajedno vratile i zahvalile se. Bile su presrećne“, rekao je Zarela za Si-En-En.

Napojnica je data 12. juna, ali Zarela nije hteo da podeli sa javnošću ovu priču sve do 21. juna jer je čekao da vidi da li će račun da prođe.

Nedelju dana nakon što je ostavio napojnicu, ovaj gost je počeo redovno da svraća u restoran i Zarela mu je prišao.

„Otišao sam do njega i zahvalio se. Pitao sam ga da li je siguran, jer na nije prijatno da uzmemo toliku napojnicu. Da je pogrešio i zatražio novac nazad, vratili bismo mu, ali je rekao da želi da radnice dobiju novac“, kaže Zarela.

Konobarice su odlučile da podele novac ravnopravno i sa osobljem iz kuhinje te će svako do njih dobiti po više od 1.300 dolara. Zarela takođe nije uzeo ništa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar