U trendu

Pokradeni vatrogasci

Kada su trojica švedskih vatrogasaca utrčala u svoja vatrogasna kola, to nije bilo zato što je negde gorelo pa su žurili da ugase požar. U stvari, goreli su njihovi obrazi – od stida, jer su istrčali napolje samo u donjem vešu! Ovaj neverovatan događaj dogodio se u Stokholmu, glavnom gradu Švedske. Ko još kaže da se najluđe stvari dešavaju samo u Americi. Izgleda da ni Evropa nije izuzetak.
Tri čoveka iz mesta Gavle, iz centralne Švedske, zaustavila su se pored lokalnog gradskog bazena kako bi se okupali. Kada su se vratili do svlačionice, otkrili su da je neko pobegao s njihovim vatrogasnim uniformama, izjavio je njihov komandir Tomas Falštet.
"Odneto je sve osim njihovog donjeg veša i cipela," rekao je Tomas Falštet. "Zato su morali da se vrate u vatrogasnu stanicu u donjem vešu."
Vatrogasni zvaničnici odmah su prijavili ovu neobičnu krađu policiji, a oni su potom poslali dvojicu policajaca, to jest dve policajke, da istraže ovaj slučaj.
Švedske novinske agencije izvestile su da je dve policajke zapravo nasmejala cela ova priča nesrećnih vatrogasaca. Ipak, bez obzira na to, one su svoj zadatak shvatile ozbiljno i uhapsile čoveka koji je nosio torbu punu ukradene vatrogasne opreme. Nakon toga, stvari i oprema vartogasaca su bezbedno odnete u policijsku stanicu, a potom i vraćene vatrogascima.
Iako je počinilac uhvaćen i sve stvari su vraćene vatrogascima, motiv za ovu neobičnu krađu ostao je nerazjašnjen.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar