Poseban terminal za poznate na aerodromu u Los Anđelesu

Međunarodni aerodrom u Los Anđelesu (LAX) otvoriće specijalni terminal koji će biti isključivo namenjen bogatima i slavnima.

Kako prenosi AFP, poznate ličnosti će tako dobiti posebnu prostoriju u kojoj će na miru i daleko od paparacija moći da čekaju na svoj let.

„Udaljeni terminal“, kako je zasad nazvana sala za specijalne goste, prvi je takav aerodromski prostor tlu Amerike.

Slični terminali već postoje u Londonu, Amsterdamu, Istanbulu, Dubaiju, Parizu, Moskvi, Minhenu, Frankfurtu, Ženevi, Madridu i Cirihu.

Terminal će biti tako luksuzno opremljen da će zaseniti čak i one rezervisane za putnike biznis i prve klase koji postoje u svim većim svetskim zračnim lukama.

„Veoma sam uzbuđena zbog uvođenja usluge za poznate ličnosti i VIP goste“, kazala je direktorka losanđeleskog aerodroma Debora Flint i dodala da se ona i uprava trude da proširivanjem ponude LAX učine prvoklasnim aerodromom.

Terminal će biti smešten u već postojećem hangaru koji će biti renoviran. Procenjuje se da će troškovi njegove obnove i uređenja dostići oko tri miliona dolara.

Za mogućnost da na let sačekaju u ovom bezbednom i luksuznom terminalu, poznate ličnosti i bogataši moraće da plate između 1.500 i 1.800 dolara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.