Poslao psa na šišanje i umalo zaplakao (foto)

Kad je vlasnik psa rase ši- cu, Džoš Pitrucela dozvolio svom ocu da njegovu voljenu Mimi odvede na šišanje u salon za kućne ljubimce, mislio je da će svom ljubimcu samo podšišati dlaku. Međutim, kad je ovaj student medicine iz Njujorka otišao po nju, ostao je užasnut što je Mimi ostala bez gotovo ijedne dlake.

Komentarišući da mu pas sad izgleda kao ‘pacov na teškim drogama’, fotografiju 11-godišnje Mimi podelio je na Tviteru i izazvao nebrojene komentare i šale na račun njenog izgleda.

Džoš je za medije rekao da je greška bila rezultat toga što je otac uzeo jeftiniju verziju i uputio radnike salona da ‘obriju sve osim ušiju i repa’. Lepša frizura za psa stajala bi ih oko 150 dolara, a ovu koja je uključivala samo brijanje platili su samo 35 dolara. Nažalost, to je zaboravio da spomene Džošu koji je ostao bez reči kada je video psa.

Otac mi nije rekao da želi da uštedi novac i jednostavno obrije mog psa. Ali u salonu su mi objasnili šta se dogodilo pa su i oni radili samo prema tome šta je moj otac tražio’, rekao je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.