U trendu

Poslednji broj u godini rođenja otkriva kako i kada možete da se OBOGATITE

Ruski feng šui stručnjak, Natalija Pravdina, tvrdi da see niko ne rađa sa mogućnošću da ima manje ili više, samo treba da uspostavite harmoniju sa elementom kojem pripadate.

Verovatno ovo na prvi pogled deluje konfuzno, ali zapravo je u pitanju samo jedan korak, a pripadnost određenom elementu, utvrđuje se na osnovu poslednjeg broja iz godine rođenja.

0, 1 – metal
2, 3 – voda
4, 5 – drvo
6, 7 – vatra
8, 9 – zemlja

Nakon što ste saznali kom elementu pripadate, saznajte i šta treba da uradite kako biste se obogatili.

Element metal – zaslužujete više
Metal ukazuje na izdržljivu i čvrstu osobu. Ovim ljudima je važno da novac vezuju za određene ciljeve, jer jedino tako mogu da ga umnože. Osobama sa elementom metala se savetuje da češće postavljaju ciljeve i da streme ka njihovom ispunjenju, kao i da planiraju svoje troškove bolje.

Element voda – živite lakše
Ljude rođene u elementu vode karakteriše jaka ustremljenost ka ostvarenju sopstvenih snova, kao i prilagodljivost različitim situacijama. Važno im je da paze na svoje želje, misli i reči koje izgovaraju pred drugima. Nisu lažni moralisti i ne smatraju novac nečim prljavim, a bogate ljude površnim ili lošim.

Međutim, ako pripadate ovom elementu, potrebno je da naučite da gledate na novac sa poštovanjem. Sanjajte velike snove i dozvolite sebi više nego što možete.

Element drvo – ne gubite vreme
Element drveta ukazuje na tačnost, red i pouzdanost. Napred i razvoj ovih osoba sprečava njihova sitničavost, a neophodno je i da njihov odnos prema novcu bude malo obazriviji. Vodite računa o tome gde ostavljate novac i da li je on u vašem novčaniku složen kako treba.

Element vatra – trošenje, trošenje i trošenje
Vatra je element za koji se vezuju moć i aktivnost. Vas najviše koči štednja za neke “crne dane”, pa je potrebno da dozvolite sebi malo veće trošenje. To ne znači da treba da rasipate, već da živite i pustite normalan tok novca da cirkuliše.

Element zemlja – sačuvajte optimizam i svoj omiljeni posao
Samopouzdanje i stabilnost su dve osobine koje se vezuju za element zemlje, prema feng šuiju. Problem kod ovih osoba je što svojim pesimizmom mogu da ograniče sopstvenu sreću.

Ovakvi ljudi često sami sebe sabotiraju, misleći kako nešto ne zaslužuju ili kako nisu za nešto sposobni. Savršena poslovna ideja za ove ljude jeste da svoj hobi pretvore u isplativi biznis.

(Objektiv, Sensa)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar