U trendu

Postoje četiri tipa pijanih ljudi, proverite kojem pripadate

Svakom se u životu dogodilo barem jedno veče kada je popio koju čašicu previše pa idući dan bio glavni predmet zezancije u društvu. Ako vam se čini da se ponekad uz alkohol pretvarate u sasvim drugačiju osobu, ne brinite, niste jedini.Naučnici sa Univerziteta Misuri sproveli su istraživanje nad studenatima kako bi dobili uvid u njihovo ponašanje pod uticajem alkohola. Rezultati su pokazali da postoje četiri tipa pijanaca u zapadnom svetu, piše Ladbible.

1. Luckasti profesor

U ovaj tip spadaju svi koji nisu previše ekstrovertni u treznom stanju, ali postaju srdačni i otvoreni prema ljudima kad popiju. Savesnost im se pri tome znatno smanjuje.

2. Gospodin Hajd

Njima se s povećanim unosom alkohola smanjuje pristojnost, savesnost i intelekt. Ukratko, ovde se radi o napornim pijancima koji neretko pokvare zabavu svima oko sebe.

3. Meri Popins

S njima je prilično lako jer su u treznom stanju prijatne osobe, a ni u pijanstvu ne gube puno od svojih pozitivnih karakteristika. Njihova savest i intelekt opadaju manje od proseka, ali su znatno ekstrovertniji nego obično.

4. Ernest Hemingvej

Ovaj tip je dobio ime po slavnom piscu poznatom prema svojoj ljubavi prema alkoholu, a gotovo četrdeset posto ispitanika se prepoznalo u njemu. Među četiri tipa, ovaj je najprijatniji za druženje jer mu alkohol vrlo malo utiče na ličnost i ponašanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar