Povratak starog prijatelja

Leto neumitno prolazi, hteli mi to ili ne, i kada se raščisti tekuća modna scena, to jest, kupaći kostimi, baletanke, laka odeća, suknjice i bluzice, nije loše pogledati šta jesen donosi. S raznih krajeva sveta modni kreatori šalju poruke o neposustalom glamuru, a kao pridošlicu za jesenje dane najavljuju starog prijatelja – ženska odela. Kako smo ih slatko iznosili sredinom devedesetih. Izgleda da ćemo opet!

Posle godina vernosti, kada su se dokazala kao osvedočeni prijatelj, malo su gurnuta u stranu da bi napravila mesta ekstravagantnijim delovima odeće u kojima ženstvenost blista u punom sjaju. Ovaj veliki povratak krpice iz dva dela koju krasi udobnost žene će oberučke prihvatiti kao promenu koja će osvežiti njihov izgled i pružiti nove kombinacije u odevanju. Odelo se vraća u novom, i to obogaćenom izdanju. Jakne su kratke, sežu malo ispod bokova, stešnjene, zakopčavaju se na jedno, najviše dva dugmeta, izrez je dubok, seksi, a pantalone se bogato spuštaju u široke nogavice, ili su pak sasvim uske.

Zato potražite stare jakne. Ako je moguće, skratite ih i stesnite, „obuzdajte“ revere na normalu, proverite da li ulazite u pantalone, a ako sve to ne daje baš nikakve rezultate, pokušajte snagom volje i mašte da od starog odela napravite novo. Ukoliko uspete, ovaj proizvod domaće radinosti garantovaće ekskluzivnost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.