Pozirala na haubi policijskog auta, pa je uhapsili – traže da plati štetu (foto)

Želja za savršenom fotografijom jednu influenserku mogla bi skupo da košta. Emi Ras našla se pod istragom policije koja tvrdi da je njeno fotografisanje napravilo oštećenje na njihovom automobilu.

Ova 21-godišnja influenserka ima više od 160.000 pratilaca na Instagramu i ove godine pojavila se u nemačkoj verziji „Velikog brata“, prenosi Indeks.

Ona je, naime, na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira na policijskom automobilu, uz koju je napisala da je uhapšena. Dodala je i kako je napustila policijsku postaju sa modricama, kao i da su je zadržali duže nego što je dozvoljeno.

Iako ona nije navela detalje, policija iz Hamburga na društvenim mrežama objavila je da su uhapsili ženu koja je pozirala na policijskom automobilu.

Policija je kasnije utvrdila da je automobil oštećen, zbog čega je podneta krivična prijava protiv devojke, a fotografiju koju je objavila tretiraju kao dokaz.

Emi Ras nije se oglašavala o detaljima, mada je rekla kako će objaviti šta se desilo u policijskoj stanici, a kazna koju će morati da plati iznosiće nekoliko stotina evra, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.