Poznati pevač zlostavljao ženu? Moj bivši muž me je špijunirao i tukao

Sandra Petrž (44), jedna od tri bivše supruge pevača Danijela Popovića (60), napisala je knjigu u kojoj navodi da je trpela fizičko zlostavljanje od strane pevača.

Glumica, plesačica i koreografkinja iz Zaboka u svojoj prvoj knjizi „Sandročka zlostavljana“ navodi da je bivši suprug, sa kojim je provela 14 godina i imaju sina Dominika, tukao i terao da prekida trudnoće.

„Najvažnije je ne ćutati iako obeshrabruje činjenica da zakoni štite zlostavljače. I sama sam to osetila, pa se opet pitam zašto je tako i ne nalazim odgovor. Znam, teško je sebi priznati da se ljubav pretvorila u pakao i pronaći trenutak kada se to desilo, pa iz sadašnje perspektive žrtvama poručujem: sa prvim šamarom sve počinje. Tada valja stvar preseći, što sam ja propustila da učinim. Zašto? Jer sam detinjstvo provela u porodici zlostavljača i sve mi je to, nažalost, postalo normalno“, priznaje gorku istinu o krivo stečenom obrascu ponašanja koji je osvešćivala godinama.

„Na početku mi je govorio da sam ja ono što je tražio celog života. Ali veza je bila teška i naporna, krio me je od drugih čak i kada smo dobili dete. Najgrublji je postao kada sam uzela njegovo prezime, kada me je obeležio kao svojinu. Vređao me je, špijunirao, čupao za kosu i šutirao, i terao me na abortuse“, navodi ona.

Sandra na kraju navodi da će tužiti bivšeg supruga i da se nada da će on dobiti zatvorsku kaznu.

„Alimentaciju ne šalje, i tražiću da ga stave u zatvor jer je već dva puta osuđivan uslovno, ali svaki put je uspeo da nešto plati i izbegne kaznu“, rekla je ona.

Popović je 1983. predstavljao bivšu Jugoslaviju na Evroviziji sa pesmom „Džuli“. Poslednjih godina pričao je za hrvatske medije kako živi kao socijalni slučaj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.