najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Poznati pevač zlostavljao ženu? Moj bivši muž me je špijunirao i tukao

Sandra Petrž (44), jedna od tri bivše supruge pevača Danijela Popovića (60), napisala je knjigu u kojoj navodi da je trpela fizičko zlostavljanje od strane pevača.

Glumica, plesačica i koreografkinja iz Zaboka u svojoj prvoj knjizi “Sandročka zlostavljana” navodi da je bivši suprug, sa kojim je provela 14 godina i imaju sina Dominika, tukao i terao da prekida trudnoće.

“Najvažnije je ne ćutati iako obeshrabruje činjenica da zakoni štite zlostavljače. I sama sam to osetila, pa se opet pitam zašto je tako i ne nalazim odgovor. Znam, teško je sebi priznati da se ljubav pretvorila u pakao i pronaći trenutak kada se to desilo, pa iz sadašnje perspektive žrtvama poručujem: sa prvim šamarom sve počinje. Tada valja stvar preseći, što sam ja propustila da učinim. Zašto? Jer sam detinjstvo provela u porodici zlostavljača i sve mi je to, nažalost, postalo normalno”, priznaje gorku istinu o krivo stečenom obrascu ponašanja koji je osvešćivala godinama.

“Na početku mi je govorio da sam ja ono što je tražio celog života. Ali veza je bila teška i naporna, krio me je od drugih čak i kada smo dobili dete. Najgrublji je postao kada sam uzela njegovo prezime, kada me je obeležio kao svojinu. Vređao me je, špijunirao, čupao za kosu i šutirao, i terao me na abortuse”, navodi ona.

Sandra na kraju navodi da će tužiti bivšeg supruga i da se nada da će on dobiti zatvorsku kaznu.

“Alimentaciju ne šalje, i tražiću da ga stave u zatvor jer je već dva puta osuđivan uslovno, ali svaki put je uspeo da nešto plati i izbegne kaznu”, rekla je ona.

Popović je 1983. predstavljao bivšu Jugoslaviju na Evroviziji sa pesmom “Džuli”. Poslednjih godina pričao je za hrvatske medije kako živi kao socijalni slučaj.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike