U trendu

Pozovite vodoinstalatera

Jedan vodoinstalater pronašao je dijamantski prsten u kanalizacionom odvodu.
Upravo ste ispustili svoj 70.000 dolara vredan dijamantski prsten i pustili vodu. Koga ćete da pozovete?
Prvo gradske komunalne službe, a ako to ne upali, probajte s običnim vodoinstalaterom.
Samo pitajte Alison Beri, čiji je skupoceni prsten sa dijamantom od sedam karata spao s njenog prsta u trenutku kada je puštala vodu u toaletu jednog restorana u Feniksu, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Menadžer restorana Elena Kastela rekla je da su gradski komunalni radnici otvorili cev izvan restorana i pokušali da isteraju prsten na otvoreno.
Kada to nije uspelo, radnici su pozvali lokalnu kancelariju pod nazivom "Gospodin Ruter", koja pruža vodoinstalaterske usluge.
"Ovo će izgledati kao traganje za kovčegom sa zakopanim blagom usred okeana", rekao je Majk Roberts, generalni direktor kancelarije "Gospodin Ruter".
Majk Roberts je stavio malu video kameru s infracrvenim svetlom u cev. Konačno je opazio prsten koji se nalazio na oko dva metra od mesta gde je bila puštena voda.
Onda je bilo potrebno oko 90 minuta bušenja i izmeštanja cevi pre nego što su Roberts i njegov pomoćnik uspeli da vrate prsten. Cela ova operacija trajala je osam sati od trenutka kada je prsten upao u toalet.
"Uvek kažu da su dijamanti najbolji prijatelji devojaka. U ovom slučaju, vodoinstalater je najbolji prijatelj devojaka", izjavio je Roberts. "Ona je bila tako uzbuđena, da su joj u očima bile suze. Zagrlila nas je i rekla: ‘Mnogo vam hvala!’"
Račun za pružene usluge kancelarije "Gospodin Ruter" iznosio je 5.200 dolara, a račun gradske komunalne službe 1.000 dolara.
Pored toga, Alison Beri i njen suprug nagradili su Majka Robertsa i njegovog pomoćnika sa po 400 dolara svakom. Dali su i 200 dolara zaposlenima u restoranu zbog toga što su ostali posle kraja radnog vremena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.