U trendu

Pravi Džejms Bond

Radnik jednog restorana u Tenesiju, u Sjedinjenim Američkim Državama, pokušao je da zaustavi trojicu osumnjičenih za krađu. On je pozvao broj telefona 911 za hitne slučajeve – i to dok se držao za haubu njihovog automobila dok su ona jurila brzinom od 100 km/h, kažu u policiji.
Endru Brajan Meknajt ispričao je časopisu "Daily News Journal" u gradu Murfresboro, u državi Tenesi, da je bio napolju i pušio cigaretu i pio kafu kada je video da konobarica juri za trojicom tinejdžera iz restorana.
Pokušao je da im se suprotstavi, ali su oni krenuli na njega u svom automobilu.
Endru Brajan Meknajt je rekao novinarima i to da je zgrabio haubu – prosuvši svoju kafu po automobilu, što ga je učinilo još klizavijim – i čvrsto se držao da ne bi pao.
Policiji je ispričao da se vozio na haubi automobila najmanje pet minuta pre nego što su se trojica tinejdžera zaustavila, a on je mogao da se pusti.
Za to vreme Meknajt je nekako uspeo da pozove broj 911 i da obavi sledeći razgovor.
Endrju Brajan Meknajt: "Da, morate da pošaljete policiju na autoput broj 99 u Karson Lejn, i to odmah. Nalazim se na haubi nečijeg automobila i oni neće da stanu".
Centrala 911: "Sada ste na haubi automobila?"
Endrju Brajan Meknajt: "Nalazim se na haubi nečijeg automobila i treba da pošaljete policiju na autoput broj 99 u Karson Lejn, i to odmah (buka od vetra čuje se kroz razgovor). Voze oko 100 km/h i neće da stanu".
Kristoferu Alenu Mileru, starom 18 godina, preti nekoliko optužbi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar