U trendu

Pravi ekscentrici

Vodolije imaju otvoreno lice i ispitivački pogled, a ponekad i spuštene krajeve oka, zbog čega mogu izgledati pospano ali i seksi. Vole sportsku odeću – oni su tipovi koji prihvataju trendove koje ostali ne smeju da prihvate. Tako možete najlakše prepoznati Vodolije.

Vodolije su nezavisne, poštene i neverovatno inteligentne. Dobri su drugari i često su u centru pažnje. Svima su verni prijatelji. To bi ukratko bile njihove dobre osobine. Međutim, tu su odmah i one loše. Vodolije mogu da budu previše hladne, i to na svoju sopstvenu štetu. Iako ih ljudi vole, osećaju se nesposobnim da im se zaista približe. Ponekad su Vodolije neprijateljski raspoložene i zvanične, a nekad i nepredvidljive, pa iz tih razloga njihova iskrenost može biti pogrešno shvaćena kao nedostatak takta.

Što se tiče ljubavnog života žena rođenih u znaku Vodolije, one su đudljive i treba im puno prostora, a to traži čoveka punog razumevanja, onog ko može da prati njihovu ekscentričnost. Njihova nepredvidljivost uzbuđuje suprotni pol. Muškarca procenjuju prema njegovom karakteru pre nego po njegovom izgledu, što je u stvari razlog zašto devojke Vodolije često izlaze sa ružnim muškarcima.

Šta je s muškarcima Vodolijama? Uzbudljivo je biti sa njima, jer su uvek puni neobičnih ideja koje će vas oboje okupirati. On svoje osećaje čuva zaključane duboko u svom srcu, a ne voli da se vezuje, pa ako tražite sigurnost i romansu – bolje potražite nekog drugog.

Omiljene boje muških i ženskih Vodolija su sve nijanse plave.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar