U trendu

Pre godinu i po dana odneo je veliki talas, a sad je pronašli na plaži – živu!!! (video)

Nining Sunarsih (52) je prema tvrdnjama njene porodice nestala pre godinu i po dana. Bila je na odmoru u Sukabumi na ostrvu Java u Indoneziji. Na plaži je odneo veliki talas.

Svedoci su tada rekli da su videli ženu kako maše i viče u pomoć ali da su se svi bojali da uđu za njom u more. Kasnije je počela službena potraga koja nije dala nikakve rezultate, prenose mediji.

Sedmicu dana nakon nestanka žene na tom području je pronađeno telo, ali na identifikaciji porodica je tvrdila da to nije njihova Nining.

Vlasti im nisu verovale pa su napravili DNK analizu koja je pokazala da to ipak nije nestala Nining. U međuvremenu ženu proglasili mrtvom.

Pre nekoliko dana njen je stric sanjao. Video je na plaži u blizini mesta na kome je nestala i u snu mu je rekla, kako tvrdi, da je tamo potraže. U početku nikome o tome nije govorio, ali je na kraju rekao porodici i oni su počeli potragu. Potraga je počela u subotu, a našli su ju u nedelju.

Tvrde da je na sebi imala istu odeću koju je nosila kada je nestala. Bila je prekrivena peskom pa su je oprali. Budući da joj nije bilo dobro, na kraju su ipak pozvali hitnu pomoć. Žena je u lokalnoj bolnici i lekari kažu da će se oporaviti.

Iako je priča puna rupa i neverovatno je da je žena mogla toliko dugo preživeti bez hrane i vode, porodica tvrdi da je sve istina i čudo pripisuju bogu. Dodaju i da im je najvažnije da je Nining živa, piše CNN Indonesia.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.