U trendu

Predvidela 11. septembar: Baba Vanga predvidela da će se svet u 2018. promeniti

Baba Vanga, Bugarkinja koja je umrla 1996. godine u dobi od 85 godina zapisala je svoja predviđanja sve do 51. veka – smatrala je da će tad svetu doći kraju, prenose mediji u regionu

Za 2018. godinu u svojim predviđanjima piše da će Kina postati nova svetska velesila koja će preuzeti Ameriku kao i  da će se „novi oblik energije“ pronaći na Veneri.

Za nešto dalju budućnost predvidela je „Zlatno doba“ od 2025. do 2028. godine upravo zbog „novog oblika energije“ kojeg bismo trebali u narednoj godini pronaći na Veneri.

Od 2033. do 2045. će se otopiti polovi, a nivo mora će se podići. U međuvremenu će Muslimani zavladati Evropom.

Kloniranje će postati u daljoj budućnosti najdelotvorniji lek. Amerika će napasti Muslimanski Rim s oružjem koje će navodno zamrzavati protivnika, piše Mirror.

Između 2072. i 2086. će se vratiti komunizam.

Do kraja sveta, što će se prema Baba Vanginom predviđanju dogoditi 5079. godine će ljudska rasa uspeti da shvati kako funkcionirše putovanje kroz vreme, otkriće „tajne meseca“, civilizacija će se kasnije potpuno uništiti i ljudi će živeti kao zveri dok ne nastane nova religija. Negde oko 44. veka ćemo se prilagoditi vanzemaljcima, postati besmrtni i pričati s Bogom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.