Predvideo dolazak Trampa, Siriju – zna i kad počinje 3. svetski rat!

Horasio Viljegas, čovek koji je predvideo pobedu Donalda Trampa na američkim predsedničkim izborima, sada tvrdi da će Treći svetski rat početi 13. maja, na 100-tu godišnjicu ukazivanja Gospe Fatimske, piše londonski tabloid Miror onlajn.

Ovaj samozvani „božji poslanik“, naime, uveren je da će to biti nuklearni rat, koji će trajati do 13. oktobra.

Ljudi bi, kaže Viljegas, trebalo da budu spremni s obzirom na to da nas čekaju razaranja, šokovi i smrt.

Miror podseća da je Viljegas već ranije predvideo da će predsednik SAD napasti Siriju, što se i dogodilo nedavno, a predvideo je i da će svetski odnos snaga dovesti Rusiju, Kinu i Severnu Koreju u globalni sukob sa smrtonosnim posledicama.

– Velika, besramna i smiona svađalica. On će biti izabran za guvernera vojske. Bit će neustrašiv. Slomljeni most, grad koji se onesvestio od straha. Lažni trubač će, prikrivajući ludilo, prisiliti Bizant da menja svoje zakone. Iz Egipta će stići čovek koji će povući zakone i promeniti novac – stoji u njegovim stihovima koji su takođe povezani s pobedom Donalda Trumpa na predsedničkim izborima.

Ali, osim Vilhegasa, još je i legendarna Baba Vanga predvidela novi svetski poredak. Takođe, predvidela je da će Treći svetski rat izbiti nakon sukoba u zemljama na Bliskom istoku i dolaska talasa migranata u Europu, prenose svetski mediji.

Ako je verovati Villegasu, Treći svetski rat kuca na vrata…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.