U trendu

Preljube su odlične za brak

Nekadašnjem holivudskom zavodniku afere nisu strani pojam.

Zavodnik sa prekrasnim plavim očima, tako bi nekada žene opisivale glumca Hjua Granta. Ali, 55-godišnji glumac i dalje radi punom parom, a u novom filmu „Florence Foster Jenkins“, njegov lik ima ljubavnicu, a Hju je otkrio kako mu se to sviđa.

„Uvek sam se divio Francuzima i Italijanima i njihovoj posvećenosti braku. Oni brak shvataju ozbiljno, ali podrazumeva se kako ovde može da bude i drugih poseta u 5 sati popodne. Oni se time ne hvale. Nikada ništa ne govore, jer to čuva brak od raspadanja“, započeo je Hju intervjuu stranim medijima.

„Ne verujem u brak. Ljudi prave toliko grešaka. Da li mislim da čovek može da bude u 40 godina dugoj, monogamnoj vezi? Ne, ne i ne! Ko je rekao da je bio? Možda Biblija i slično. Niko nikada nije rekao da je to dobra ideja.“

„Postoji nešto neromantično u vezi braka, kada se osoba zatvara u sebe“, zaključio je.

Hju se raspričao i o tome kako je odbio ulogu Čarlija Šina u seriji „Dva i po muškarca“, nakon što je Šin proteran. „Razgovarali su sa mnom o tome, ali nisu imali detaljan opis novog lika. Samo su rekli da im verujem, da će smisliti nešto. Bilo mi je previše riskantno da potpišem ugovor bez scenarija pa sam na kraju odbio ponudu.“

Hju, iako nije u braku, otac je četvoro dece. Sina i kćerku ima sa bivšom devojkom, a sa ženom sa kojom se trenutno viđa, švedskom voditeljkom ima dvoje dece. Zanimljivo je da su obe žene ostale trudne u razmaku od nekoliko meseci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.