U trendu

Preskup razvod

Žena se razvodi od muža i traži čak 43 miliona dolara.
Poprište ovog skupog razvoda je grad Hartford, u državi Konektikat, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Džordž Dejvid, bivši izvršni direktor kompanije "United Technologies Corp.", i njegova žena sada se nadmeću po sudovima u brakorazvodnoj parnici koja otkriva njihov ekstavagantan životni stil.
Džordž Dejvid i švedska grofica Mari Daglas Dejvid venčali su se 2002. godine. Potom su, kao što je uobičajeno kod bogatih, potpisali i bračni sporazum, i to 2005. godine. Tim sporazumom definisano je da će Džordž Dejvid u slučaju razvoda braka svojoj 36-godišnjoj supruzi Mari Daglas Dejvid morati da prepiše čak 43 miliona dolara. Međutim, 67-godišnji biznismen sada želi da sud povuče taj sporazum.
Njegova supruga je izjavila da suma od 53.000 dolara nedeljno nije dovoljna da pokrije sve njene troškove kako bi ona mogla da održi životni stil na koji je navikla. Njihova brakorazvodna parnica započela je nedavno pošto nisu mogli da postignu vansudski sporazum.
Džordž Dejvid se povukao s mesta izvršnog direktora kompanije "United Technologies" prošle godine, ali je ostao na mestu predsednika upravnog odbora. Njegova imovina procenjena je na 329 miliona dolara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.