U trendu

Prešla 16.000 km i pojavila se nenajvaljena bivšem na vratima – njegovu reakciju videlo 2,5 miliona ljudi

Video jedne devojke postao je viralan na TikToku jer ona tu pokazuje da je otputovala iz Australije u Englesku da iznenadi svog bivšeg dečka.

Taj snimak Tamike Čeni je videlo 2,5 miliona ljudi.

Na početku ona kuca na vrata svog bivšeg koji je u Brajtonu, i to četiri meseca nakon što su se rastali i bili bez kontakta. Ipak, ona je rešila da ode kod njega na mesec dana – bez najave.

@tamicheney1

Replying to @Itslinkybish #greenscreenvideo sometimes it’s just worth the risk 💌✈️

♬ original sound – tamicheney

Nadala se da će on pristati da je primi jer joj je njegova majka, s kojom je ostala u kontaktu posle raskida, kazala da je on nije preboleo.

U snimku se vidi da njen bivši dečko Sem Ejtken ne može da veruje da je ona tu, ali odmah počinje da je grli i ljubi.

U jednom intervjuu potom Tamika je objasnila da su ona i Sem bili tri godine zajedno, ali onda se on odselio u Englesku da bi gradio muzičku karijeru.

Razdvojenost očigledno nije ugasila ljubav i Tamika je ohrabrena rečima Semove majke kupila kartu od 3.000 dolara i sela na avion.

Rizikovala je jer ipak nije mogla sasvim da zna kako će on reagovati, a želela je da ponovo budu zajedno. Mislila je ako je odbije – otići će na putovanje Evropom sama. Ali i on je očito i dalje patio za njom, što potvrđuje snimak.

„Bila sam veoma nervozna, tresla sam se jer me je iščekivanje ubijalo“, rekla je, a prenosi NY Post.

Srećom, ta njena iznenadna poseta je prošla kako se nadala, sada su opet zajedno i u februaru 2024. ona se seli u Englesku, prenosi nova.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar