U trendu

Pretučeni mladoženja

Jednog peruanskog mladoženju na parkingu je pretukla bivša žena!
Ova vest nam dolazi iz Lime, glavnog grada Perua.
Edvin Ortiz bio je na pragu toga da kaže "da", ali majka njegovo dvoje dece i njeni rođaci imali su drugu poruku za njega: "Ne, nećeš!"
U jednom trenutku, 27 godina star Peruanac je sav srećan sedeo u velikoj sali za venčanja sa 17 drugih parova, izjavljujući ljubav svojoj budućoj ženi pred TV kamerama.
U sledećem trenutku, dve rođake njegove bivše žene upale su u salu, dojurile do Edvina i počele da ga udaraju po glavi i leđima i da viču na njega. Rođake su potom izvele Edvina napolje na parking, gde im se pridružila i njegova bivša žena.
Majka njegove bivše žene, njene sestre i tetke takođe su učestvovale u ovom okršaju.
Edvin je opisao tu ženu kao svoju bivšu devojku, ali porodica je insistirala na tome da je ona njegova žena. Policija nije otkrila njeno ime, kao ni Edvinov bračni status.
Edvin se prijavio za masovno venčanje kao neženja bez dece. Kasnije je priznao da je živeo sa ženom, ali je rekao da su razdvojeni i da on "počinje novi život".
Policijski zvaničnici su izjavili da je žena koja se predstavila kao Edvinova žena podnela tužbu protiv njega zbog pokušaja izvršenja "krivičnog dela protiv porodice".
Ceremonija masovnog venčanja je nastavljena kako je planirano i svi parovi, osim Edvina i njegove nove devojke, venčali su se tom prilikom.
Nova devojka je u međuvremenu ostala van domašaja javnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.