U trendu

‘Previše je zgodan da bi bio naš’: Ovog mladog Kineza su zamenili u porodilištu? (video)

Majci iz Kine srušio se svet nakon što je DNK analiza pokazala da dete koje je odgajala 28 godina nije njeno. Njen bivši muž je postao sumnjičav i tražio je DNK analizu jer mu se činilo da je mladić previše zgodan da bi bio njihov. Zang kaže kako su joj svi od početka govorili da je njihov sin potpuno različit u odnosu na njih.

To je njenog supruga mučilo godinama i uticalo na brak sa Zang. Na kraju je došlo do razvoda. Zang i suprug su se razveli 2004. godine, a nakon sedam godina muškarac je zahtevao DNK test.

– Moj sin ima velike oči. Njegov otac nije zgodan i zaista su različiti – rekla je Zang.

https://www.youtube.com/watch?v=mvBeIUKjWi4

DNK analiza je pokazala da je muškarac u pravu i da Vang Je nije njihov sin. Vang je 2016. godine opet išao na DNK analizu, ali je rezultat bio isti. Vang Je rođen je u bolnici u februaru 1989. godine i Zang sumnja da su ga zamenili tokom njenog boravka u bolnici.

Tamošnja bolnica ni sada ne želi da daje porodici bilo kakva objašnjenja i tvrde da nemaju više dokumente o dečakovom rođenju. Zang i Vang su podigli tužbu protiv bolnice i nadaju se da će tako uspeti da pronađu njegove biološke roditelje, piše The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.