Princ od Velsa i spavanje na ženskim grudima

Šta, opet neki skandal u kraljevskoj porodici? Pa i nije baš, mada Princ od Velsa jeste „upleten“ u proizvodnju jastuka u obliku ženskih grudi. Doduše samo indirektno, ali će britanski novinari i javnost sigurno smišljati viceve na ovu temu.

Za povezanost prinčevog imena i ovog interesantnog biznisa „kriv“ je Britanac Ben Holst iz Brajtona koji je svoju TitsPillow „kompaniju“ osnovao uz pomoć 950 funti dobijenih iz prinčevog fonda. Sa ovakvim budžetom je počeo proizvodnju, a proizvod je dostupan na njegovom sajtu.

„Smatram da svako voli da spava među ženskim grudima, pa sam odlučio da pravim ovakve jastuke. Za sad su dostupni samo u jednoj boji i veličini, ali ću uskoro ponuditi i jumbo-size model za prave sladokusce“, objašnjava brajtonski preduzetnik. Za sada je prodato 30 jastuka i vlasnik firme smatra da je početak sasvim zadovoljavajuć.

Svi zaintersovani mogu dobiti svoj par grudi za spavanje po ceni od 25 funti, pri čemu dve funte od svakog prodatog jastuka idu u dobrotvorne svrhe i to u fond za borbu protiv raka dojki.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.