„Probudio“ se na sopstvenoj sahrani i dobro uplašio sve prisutne (video)

Ssahrane nikom nisu omiljena socijalna aktivnost, ali još gora situacija se dogodi kad se ispostavi da pokojnik i nije toliko mrtav kako se činilo.

Porodica mladog Peruanca, koji je umro od posledica operacije zuba, iz prve se ruke uverila kako to užasno iskustvo može da bude.

Dvadesetčetvorogodišnji Votson Franklin Doroteo je ležao u sanduku, a rođaci koji su došli da se oproste od njega, u jednom su trenutku primetili da mu se grudi dižu i spuštaju kao da diše.

Brže bolje su pozvali lekara koji je potvrdio znakove života, piše Independent. Mladića su nakon toga hitno otpremili u bolnicu, gde su na kraju ipak utvrdili da je mrtav.

Njegova potresena porodica smatra da je Votson celo vreme bio živ, ali pod uticajem sedativa koje je dobio pre operacije zuba.

Iako se ova priča ipak nije završila srećno, postoje zabeleženi slučajevi u kojima su se ljudi probudili nakon što su greškom proglašeni mrtvima.

To se dogodilo sedamdesetdevetogodišnjem Valteru Vilijamsu koji se probudio u vreći u kojoj su njegovo telo otpremili na balzamovanje, a mrtvim je proglašen nakon što mu je navodno zatajio peacemaker.

Slično se dogodilo jednom egipatskom konobaru koji je oživeo na sopstvenoj sahrani, nakon što je navodno umro od srčanog udara 2012.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.