U trendu

Prodaje svoje prljave gaćice muškarcima i dobro zarađuje

Pošto nije lako snaći se u skučenim prostorima, snimanje seksi fotografija u vc kabini aviona je prava umetnost. Praksa je ovoj devojci radnju dovela do savršenstva.

Ona je po želji klijenata menjala i po tri seksi kompleta donjeg veša, kako bi se fotkala u kabinama toaleta, pa bi ih potom slala. Jedan muškarac je čak tražio da se samozadovoljava u letu, kako bi mu poslala fotografije.

Tako je bilo u prvim danima, kada je prodaja njenih gaćica bila samo usputna zarada. Imala je 21 godinu kad je postala stjuardesa, sledeći mamine stope, ali nakon dve godine života u vazduhu, postalo joj je dosadno. U to vreme, OnlyFans je dostizao svoj vrhunac i bio je potpuna opsesija grupi njenih prijateljica, pa su jedne večeri napravile profile na toj društvenoj mreži, kako bi se zabavile. Zaključile su da nema štete u objavljivanju istih snimaka u donjem vešu  koje su već ionako objavljivale besplatno na svom Snepčetu.

Interes njenih prijatelja je splasnuo tokom sledećih nedelja, ali stvaranje sadržaja je nju zabavljalo na dugim putovanjima.

„U pauzama bih napravila prljave selfije u WC-u, ponekad u glavnom delu kabine; uniforma je bila hit. Moj avioprevoznik počeo je da prikuplja sve više sledbenika i dodatni prihod je bio dobrodošao.“

Međutim, nije prošlo dugo kada ju je izlaganje na OnlyFansu sasvim obuzelo. Pokazala je i lice na fotografijama, jer tada dolazi prava zarada, i dogodilo se očekivano – ljudi su počeli da je prepoznaju.

„Koliko ja znam, moja aviokompanija me nikada navodno nije prepoznala, ali sam u  nekom momentu počela da primam ‘prljave’ poruke od muških prijatelja.Zbog te blizine svakodnevnom životu osećala sam se nelagodno“.

Mogla je da se nosi sa činjenicom da je nepoznati muškarci vide potpuno golu, ali odmah bi osetila paranoju pri pomisli da je svi u njenom okruženju, od poštara do prijatelja, sada gledaju drugačije.

Prijatelj joj je tada predložio da razmisli o prodaji svog donjeg rublja, nakon što je negde čuo da postoji veliko tržište za to, i tada je naišla na aplikaciju koju sada koristi.
Umesto da bilo ko u bilo kojem trenutku ima pristup sadržaju, mogla se privatno povezati sa klijentima i naplaćivati sadržaj na individualnoj osnovi. Prodavala je fotografije, korišćeno donje rublje, čak i cipele i počela zarađivati više novca nego što je ikad zaradila kao stjuardesa.

Nekoliko meseci je balansirala posao stjuardese i prodaju donjeg rublja i fotografija, ali ubrzo je imala dovoljno stalnih klijenata da da otkaz.

Sada zarađuje oko 2000 funti mesečno, više nego ikad kao stjuardesa, uz mnogo manje truda.

„Sama sam sebi šef, postavljam sama svoj raspored i mogu da radim sa bilo kom i bilo gde na svetu. Par mojih prljavih gaćica košta 200 funti. Doduše, to je ako masturbiram u njima, ali ionako nemam problem raditi nešto što radim svaki dan. Moji klijenti su uglavnom međunarodni, tako da nemam straha da će mi se javiti neko od obitelji ili prijatelja“, kaže.

Što se tiče prijatelja, najbliže prijateljice znaju istinu, a ostalima kaže da radi u prodaji – i to nije zapravo laž.

„Sumnjam da bi jedino bilo teže prikriti istinu pred partnerom, ali ja sam sa istim dečkom od svoje 18. godine i on je na to navikao. Bio je uz mene dok se moja karijera razvijala i zna da moj posao ne uključuje fizički odnos s bilo kim. Na kraju dana, njemu se vraćam kući. Ego mlađeg muškarca možda će biti lakše narušen, ali moj partner je zreo – i 25 godina stariji od mene.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.