U trendu

Progovorio sa suprugom posle 20 godina! (video)

Otou i Katajama Jumi su bračni par koji ima troje odrasle dece, žive skladno i vole se. To se, međutim, ne bi reklo jer Japanac svojoj ženi nije uputio ni jednu jedinu reč u poslednje dve decenije, iako je ona svih tih godina govorila sa njim, prenose inostrani mediji.

Sve je počelo kada su u dom bračnog para Jumi stigla deca. Otou je, kako danas kaže, bio normalan otac koji je učestvovao u vaspitavanju dece, ali mu nije odgovarala količina pažnje koju je njegova supruga poklanjala mališanima.

Počeo je da se, kako sam kaže, duri i prestao je da razgovara sa njom. Agonija je trajala 20 godina. Katajama je svakodnevno sasvim normalno postavljala pitanja i pričala suprugu razne stvari, a tokom čitavog perioda Otou je odgovarao klimanjem glavom i mrmljanjem.

Ovaj neobični slučaj dospeo je u jednu televizijsku emisiju u Japanu kada je njihov sin odlučio da potraži pomoć kako bi „pomirio“ roditelje.

https://www.youtube.com/watch?v=-70-9ffOKyg

Deca su sa suzama u očima posmatrala „pomirenje“ roditelja
„Nikada ih nisam čuo da razgovaraju. Mama govori, ali otac ne“, požalio se 18-godišnji Jošiki u emisiji. Njegove starije sestre takođe tvrde da ne pamte da su oca ikada čule kako se obraća njihovoj majci.

„Bio sam ljubomoran, durio sam se. Smetalo mi je što je prestala da mi poklanja pažnju i posvetila se deci. Mislim da je ovo otišlo predaleko, više nema povratka“, rekao je Otou.

Urednici emisije ugovorili su sastanak bračnom paru u parku u kojem su se upoznali. Njihova deca su posmatrala susret i počeli su da plaču kada je njihov otac napokon uputio nekoliko reči njihovoj majci.

„Previše je vremena prošlo otkako nismo razgovarali. Posvetila si se deci i odlično si ih odgajala. Zahvalan sam ti na tome i obećavam da naša budućnost neće biti toliko tiha“, obećao je Otou svojoj ženi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар