U trendu

Promakla je i onima s „okom sokolovim“: Pronađite ribu na dnu okeana i oborite rekord! (foto)

Mnogi ljudi obožavaju da treniraju moždane vijuge pomoću zagonetki i mozgalica, ali takođe vole da provere i druge sposobnosti, poput moći opažanja, čula vida i fotografskog pamćenja.

Georgeli Dudolf je mađarski crtač stripova koji ima veliki broj pratilaca na Fejsbuku. On upravo na toj društvenoj mreži redovno postavlja svoje crteže kojima razonodi ljude širom sveta, a samo jedna u nizu njegovih iluzija sa slikom podvodnog sveta potpuno je izludela internet korisnike.

Na njegovom crtežu vidi se bogati morski svet gde su samo neki od stanovnika rakovi, meduze, hobotnice, morske zvezde, ali i školjke i korali.

,,Možete li da pronađete ribu na dnu okeana?’’, upitao je svoje pratioce mađarski crtač uz fotografiju svoje najnovije slike.

Can you find the FISH at the bottom of the ocean? 🐠ORIGINAL picture: http://bit.ly/2teOMySSOLUTION: http://bit.ly/2sa7x6bCheck out my first book coming in September! 📗🙂http://bit.ly/2lcFhv3

Posted by Gergely Dudás – Dudolf on Monday, June 26, 2017

Na prvi pogled na njoj sve deluje pomalo haotično i potrebno je nekoliko sekundi pre nego što se bitno razdvoji od nebitnog. Zapravo, sve je nacrtano na sličan način, pa ribica koja se kreće po morskom dnu može lako da promakne čak i onima s „najoštrijim“ okom. Najbrži su je pronašli za 15 sekundi.

Ukoliko ste se pitali gde je ribica, ona je na gornjem desnom delu crteža, u blizini velikog koralnog grebena, a vi nam pošaljite odgovor koje je boje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.