U trendu

Pronađeno misteriozno biće i to na bizarnom mestu: Ima ljudske ruke i uši, a mnogi misle da znaju šta je to

Gradonačelnik Huesce de Ocampo, grada i opštine savezne države Hidalgo u centralnom Meksiku, Francisko Majoral Flores, šokirao je stanovnike grada nakon što je pokazao ostatke biča koje je pronađeno u njihovom mestu.

Gradonačelnik je objasnio da su to ostaci nepoznatog „humanoida“ kojeg su pronašli u skladištima vode San Miguel Regla. Neobično stvorenje već je pregledalo nekoliko lekara.

Hallan feto de supuesto humanoide en Huasca

📢 #Virales ‼️ ¿DUENDES, NAHUALES O MERCADOTECNIA?El presidente municipal de #Huasca, Francisco Mayoral Flores, dio a conocer a través de sus redes sociales el hallazgo de un supuesto feto que podría pertenecer a un nahual o duende.Según el edil, los trabajadores de la Oficialía Mayor de dicho ayuntamiento, Erick Licona y Juan Rosales, hallaron al "humanoide" en bodegas del agua en San Miguel Regla mientras realizaban labores.

Posted by Réplica on Thursday, March 16, 2023

Šokantno otkriće

„U svakom slučaju nije u pitanju telo životinje jer su uši i ruke ljudske. Ne znamo tačno što je. Mnogi ljudi misle da je u pitanju maleni nahual, dok drugi veruju da je u pitanju duende“, rekao je gradonačelnik i dodao da taj misteriozno biće ima pet prstiju s kandžama, baš kao i rep, a prenosi Klik.hr.

Istakao je i kako će telo biti prosleđeno na dalje analize stručnjaka kao i da će biti izloženo za sve koji žele da ga vide.

Nahual ili duende?

Inače, nahual ili nagual i nawal je biće slično vukodlaku. Reč je o osobi posvećenoj veštičarenju koja ima sposobnost da poprima životinjske oblike, a najčešće se pretvaraju u pse ili vukove.

Duende je nešto što bi se moglo uporediti s gnomovima, patuljcima i irskim vilenjacima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)