Proročanstvo nemačkog vidovnjaka: Treći svetski rat je blizu, evo gde će početi

Priča se da je vidovnjak Nemac Alojz Irlmajer (Alois Irlmaier) posle Drugog svetskog rata pomogao mnogima da pronađu svoje najbliže.

Bio je optužen i za ‘veštičarenja’ ali ga je sudija oslobodio kada mu je Irlmajer tačno opisao šta mu je žena radila tog dana i kako je bila obučena.

Prema njegovim predviđanjima treći svetski rat je neizbežan i vodiće se na Mediteranu i Bliskom istoku, i ovo područje će biti poprište sukoba velikih svetskih sila.

Sve će početi ubistvom na Balkanu.

– Svi će pozivati na mir. Odednom će doći do rata na Bliskom Istoku koji će se pojačavati, velike pomorske snage suočiće se s neprijateljem na Mediteranu, a situacija će biti veoma napeta – kaže Irlmajer.

Međutim, prava iskra biće zapaljena na Balkanu:

– Vidim “nekog velikog” kako pada, krvavi bodež leži pored njega. Dva čoveka ubiće trećeg visoko pozicioniranog. Oni su plaćeni od strane drugih ljudi. Jedan ubica je mali i taman, a drugi malo viši, svetlije boje kose. Mislim da će se ovo dogoditi na Balkanu. Osveta će ubrzo stići preko velike vode. Međutim, žuti zmaj izvršiće invaziju na Aljasku i na Kanadu istovremeno, ali neće daleko stići. Kada zlatni grad bude uništen, rat će početi.

Godina uoči rata biće vrlo plodna i bogata godina. Rat će doći bez upozorenja preko noći. Vidim prašinu. Vidim tri broja. Dve osmice i devetku. Ne znam šta oni znače i ne znam datum ili vreme kada će se to dogoditi – tvrdio je Irlmajer, prenose mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.