Proslava Dana državnosti Crne Gore u Budvi: Nastupaju Viva Vox, Antonis Remos… (Video)

Obeležavanje Dana Turističke organizacije opštine Budva i Dana državnosti Crne Gore, po prvi put ove godine podrazumevaće dvodnevni program koji će biti internacionalnog karaktera.

U jeku turističke sezone, ovu manifestaciju prati veliki broj turista i medija kao jedan od najatraktivnijih događaja u Crnoj Gori tokom celog leta. Očekivanja javnosti samim tim su velika, pa će kvalitet i program i ovog događaja svake godine dostići sve viši nivo. Time se potvrđuje da se Budva izdvaja u celom regionu kao centar lepih dešavanja.

Na trgu ispred Starog grada, u nedelju, 12 jula nastupiće crnogorski duet gitara – Nikčević i Bulatović, a mogu se čuti i moderni zvuci starih pesama u izvođenju Montenegro kings-a. Kao poslatica večeri nastupiće fenomenalni vokalni i jedinstveni hor iz Beograda – Viva Vox!

Hor Viva Vox iz Beograda 2009. godine u svoje nastupe uvodi ritmičku podršku bitboksa, vokalne tehnike kojom se imitiraju zvuci bubnjeva i perkusija, i okreće se izvođenju popularne pop/rock muzike isključivo “a cappella”. Ova kombinacija čini ih jedinstvenim na ovim prostorima.

Foto: Krstarica
Foto: Krstarica

Program se 13. jula nastavlja nastupom Milene Vučić, kao i izuzetno talentovanim i popularnim mladim izvođačima – super finalistima X Faktora. Za kraj programa posetioce očekuje koncert internacionalne muzičke zvezde – Remosa.

Remos je dobro poznat ovdašnjoj javnosti kao jedan od najpopularnijih i najtiražnijih grčkih muzičara, čije su pesme, iako na grčkom jeziku, itekako prepoznatljive na ovim prostorima.

Veče će biti upotpunjeno spektakularnim vatrometom prepoznatljivim za manifestacije u organizaciji Turističke organizacije opštine Budva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.