U trendu

Proverite da li ste genije: Imate samo 8 sekundi da pronađete jedan drugačiji broj na slici

Kako se bližimo kraju radne nedelje, u iščekivanju vikenda, ali i pored mnogih obaveza, potrebno je da odvojimo trenutak-dva za sebe. U takvim momentima slobodnog vremena, uvek možete da pokušate da rešite zanimljivu optičku iluziju ili mozgalicu. Ovi izazovi su dizajnirani s ciljem da očuvaju naše veštine čula vida i zdravlje mozga i smatraju se savršenom aktivnošću koju možemo rešavati sami sa sobom ili sa našim voljenima.

Optički ili vizuelni testovi i iluzije zahtevaju pažnju i kognitivnu snagu i treba ih igrati bez ikakvih ometanja jer dolaze sa ograničenim vremenskim ograničenjem. Morate da dokažete svoju funkciju pamćenja i sposobnosti pažnje u ovom vremenskom okviru i u skladu sa tim rešite izazov. Neke optičke iluzije zahtevaju i vaše logičko razmišljanje i razmišljanje, dok druge zahtevaju samo vašu pažnju i igru očima koja treba da bude na mestu dok rešavate takve izazove.

Ne potcenjujte ovaj izazov jer vam na prvi pogled može izgledati lako.

A e gjeni dot gabimin ne kete foto?

Posted by CNA.al on Sunday, October 10, 2021

U današnjem zadatku videćete niz napisanih brojeva koji su uglavnom 208. Međutim, među njima postoji skriveni broj od 280, koji strpljivo čeka da budete pronađeni, sa vremenskim okvirom od samo 8 sekundi.

Ovaj vizuelni izazov može biti zanimljiv, ali i zapanjujući za vas. Stoga, pažljivo nastavite napred jer iza vas otkucava sat.

Da li ste uspeli da u zadatom roku odgonetnete ovaj izazov i pronađete traženi broj?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.