U trendu

Prva stvar koju ugledate otkriva zašto vam ne ide u životu!

Znamo već da se psihološki testovi služe vizualima i crtežima kako bi proniknuli u dubine ljudske psihe i upoznali se nesvesnim i podsvesnim…Ovaj dosta govori o vama. Dobro pogledajte sliku pa odgovorite šta ste prvo ugledali.

Vezan čovek

Ako ste prvo primetili vezanog čoveka između dva drveta, najveća slabost u vašim vezama je deo vaše ličnosti koja je na stalnoj ivici da započne sukob. To ne znači da ste u stalnom ili doslovnom sukobu sa svojim okruženjem. Zapravo vodite bitku u sebi, a kako bi pronašli večnu ljubav i mir s drugom osobom, morate pronaći ljubav u sebi. Jer, ako ne volimo sebe kako ćemo voleti druge? Borite se da prihvatite sami sebe i svoje prednosti i svoje slabosti.

Ograda

Ako ste prvo primetili ogradu skloni ste zatvarnju od ostatka sveta.

Niste spremni za rizik i da otvorite srce u trenutku. Na ovaj način propuštate priliku za pravu ljubav. Prirodna je stvar da postoji želja da se zaštite, naročito ako postoje ranija loša iskustva. Ako ne riskirate, ne profitirate…

Čamac

Ako ste primetili čamac i gnezdo puno jaja – to znači da su vaši standardi visoki i da retko ko, skoro niko, ne može da ih ispuni. Sklonost savršenstvu vodi ka samoći.

Lobanja

Ako ste prvo primetili lobanju, sloni ste anksioznim mislima i brizi na svim mogućim poljima. Umerena doza opreza je poželjna, preterana nepoželjna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar