U trendu

Prvi put progovorio o bračnoj krizi

Tokom svog 19 godina dugog braka, glumac Vil Smit i njegova supruga Džejda sreli su se sa mnogim problemima kao i tračevima da imaju otvoreni brak. Holivudski glumac je sada napokon progovorio o odlascima na bračno savetovanje, kada se njihov brak našao na prelomnoj tački.

– Kada se jednom odlučiš na bračno savetovanje, istina izlazi na videlo. Sediš preko puta svoje supruge, ti si rekao svoju istinu i ona je rekla svoju istinu. Pogledate jedno drugo i pomislite kako je nemoguće da i dalje volite jedno drugo sada kada je sve izašlo na videlo – iskreno je rekao Vil.

Priznao je da je to jedan od najtežih trenutaka koji se dožive u životu.

– Za mene je to bio trenutak pre svitanja. Kada istina izađe na videlo i ljudi kažu ono što misle, shvatiš ko su oni zapravo – Vil je pokušao da dočara sve što je doživeo, prenose američki mediji.

– Bio je to način na koji se pročistio put do druge strane, strane razumevanja, šta je dovelo do toga da se naš odnos oporavi i da krenemo napred – zaključio je glumac.

Vil i Džejda priznali su da su imali bračnih problema, ali nikad nisu javno progovorili o odlasku na bračno savetovalište. Glasine o tome da imaju otvoren brak krenule su nakon Džejdine izjave koju je glumica dala u jednom intervjuu.

– Moj muž ima svu slobodu ovoga sveta ako nakon toga može da se pogleda u ogledalo i suoči sam sa sobom – izjava je koja je tada zaintrigirala javnost.

Par zajedno ima dvoje dece, sina Džejdena i kćerku Vilou, a Vil ima i 23-godišnjeg sina Treja iz braka sa prvom suprugom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar