Prvi put trudna i očekuje treće dete (foto)

Prekrasna plavuša Ketrin Higl trudna je po prvi put. Slavna glumica i suprug Džoš Keli već imaju dve devojčice, 7-godišnju Nali i 4-godišnju Adelejd. Par je 2009. ussvojio devojčicu Nali iz Južne Koreje a Adelejd iz SAD-a 2012.

Srećni roditelji potvrdili su vest o dolasku trećeg deteta za američke medije. „Keli klan oduševljeno objavljuje da očekuje petog člana u našoj porodici.“. Prema najavama treće dete stiže u januaru 2017., a navodno očekuju sina.

„Ovo je neverovatno uzbudljivo vreme za nas, puno nade, iščekivanja i hormona. Zapravo samo sam ja puna hormona, ali svi u porodici uživaju u tome. Jako smo uzbuđeni što konačno možemo da podelimo ovu vest sa našim obožavaocima. Volimo vas, Keti i Džoš.“, napisala je u svojoj izjavi srećna 37-godišnja mama.

Higl i Keli upoznali su se kada se bivša zvezda serije „Uvod u anatomiju“ pojavila u jednom Kelijevom muzičkom video spotu. Venčali su 2007. na privatnoj ceremoniji u Juti. Kasnije su usvojili devojčice, a glumica je izjavila kako je oduvek htela da usvoji dete.

„Moja sestra Meg je iz Koreje, moji roditelji su je usvojili tri godine pre mog rođenja. Htela sam porodicu koja će biti slična onoj iz koje sam potekla“, rekla je tada Ketrin.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.