U trendu

Psiholozi koriste ovu sliku kako bi otkrili kakva ste ličnost: Šta ste prvo ugledali?

Opšte je poznato da mnogi psiholozi koriste fotografije, kako bi procenili nečiju ličnost i karakter. Na Internetu kruži jedan test ličnosti, koji uključuje upravo jednu fotografiju, koja više podseća na optičku varku, a u stvari – mnogo je više od toga.

Zapravo, ona se sastoji iz dve slike, šake i ljubavnog para, a ono što ste prvo ugledali bi trebalo da otkrije kakvi ste zapravo.

Ukoliko ste prvo ugledali šaku…

Spadate u striktne, crno-belo tipove. Najviše vas iritiraju reči poput „možda“, „videćemo“ i tome slično. Stvari ostavljate za kasnije, samo ukoliko je to neka zaista nebitna stvar, čije nerešavanje neće ugroziti ni vas, ni nekoga drugog. Samostalni ste, dovoljni sami sebi i u vaš krug prijatelja ne puštate baš svakoga. Kada je ljubav u pitanju, isključivo biraš sebi slične, jer smatraš da je izreka „da se suprotnosti privlače“, najveća glupost ikada.

Ukoliko ste prvo ugledali ljubavni par…

Ne volite potpunu opuštenost, ali niste ni veliki fan striktne discipline. Balans je ono čemu težite u životu i kada zatreba ste na visini zadatka. S druge strane, volite i da uživate, da putujete i zadovoljite vašu avanturističku stranu. Imate širok krug poznanika, ali znate ko su vam pravi prijatelji. Nisu vam strane ni ljubavne avanture, ali rado dajete sve osobi za koju smatrate da je vredna toga.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar