U trendu

Pssst, spavamo!

Posebno smo osetljivi na stvari koje su najbliže našem telu. Zato njih biramo s pažnjom kada ih kupujemo. Volimo da budu od prirodnih materijala i da nam maze telo kada smo u njima. Posteljina je jedna od tih stvari. Ona može biti od krepa, damasta, batista, satena ili od svile. Ponekad je kupujemo iz potrebe, a nekad iz čistog zadovoljstva.

Trudimo se da naša posteljina bude lepa, ali i da se lako održava, da uvek miriše i da bude nežna i mekana. Neki od nas vole da bude uštirkana. Poneki put je prskamo opuštajućim mirisima poput lavande, prilikom svakog pranja uranjamo je u raznorazne omekšivače prijatnih mirisa, a sve to da bismo lakše zaspali i lepše sanjali. Iako imamo sve manje vremena i ne volimo da peglamo, kada je posteljina u pitanju, skupićemo svu snagu i ispeglati je, jer ona treba da bude uredna i za one čiji će slučajni pogled zalutati na naš krevet i upravo na našu posteljinu.

Kada je posteljina u pitanju, pratimo i modne trendove. Biramo boje koje volimo. Plava boja odgovara smirenim osobama, zelena boja prija maštovitima, a žuta nežnima. Na posteljini se mogu naći razni motivi – pruge, kvadratići, krugovi ili cvetovi. Na njoj mogu da budu oslikani oblaci, usne, srca, a oni romantičniji verovatno će je ukrasiti čipkom.

Zašto se toliko mučimo i trudimo oko svoje posteljine? Odgovor na to pitanje je vrlo jednostavan! Sve je to zato da bi nas naša posteljina smirila, uspavala i zaštitila od ružnih snova. Zato, pssst, spavamo!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.