Put do blaženstva

Odavno je utvrđeno da u svima nama kruže i muški i ženski hormoni. Ma koliko ženstvene bile, žensko telo sadrži i hormon koji je najodgovorniji za muškost, a to je testosteron – u ograničenoj količini, naravno, pa to, srećom, ne prouzrokuje rast brkova i brade.

Dokazano je da ne postoje stopostotna žena i stopostotni muškarac već da postoji, ako zamislimo jednu skalu od crnog do belog, čitav niz sivih lestvica na koju bismo mogli da se svrstamo. Ipak, između muškaraca i žena, kada je u pitanju seks, postoje znatne razlike koje ih stavljaju na dve suprotne strane, u stilu tvrdnje da su žene došle sa Venere, a muškarci sa Marsa. Seks je za muškarca bukvalno fiziološka neophodnost. Međutim, ni njegova potreba za seksom nije prisutna baš celog dana. Jutarnji spontani zagrljaj, bez najave šta se smera, i on je spreman. Kod žene je to drugačije, ona to voli u kasne sate. Možda je u pitanju bioritam, stidljivost, ili to što se u mraku neće primetiti celulit.

Muškarcu je seks jedna vrsta gimnastike – dovoljno je da su prisutni on i ona i da se primeni jedna zdrava gimnastika. Ženu to ne zadovoljava – ona traži priču i što dužu romantičnu uvertiru. Muškarac ne voli neizvesnost, želeo bi, ako je moguće, i pisani ugovor kojim će mu biti garantovano da nikakvog prekida neće biti za vreme seksualnog čina. Žena može sebi dozvoliti luksuz da muškarcu stavi do znanja da nije sigurna kako će se završiti, a to nepisano pravo izaziva tihu jezu kod svakog muškarca. Ona voli novi seksi veš, koji zaista ima veliku ulogu u njenom seksualnom uzbuđenju. Muškarac ceni seksi veš, ali duboko u sebi razmišlja da li će uspeti da izađe na kraj sa kopčom na brushalteru.

Žene nemaju neku posebnu erogenu zonu; one vole milovanja po celom telu. Muškarac ima jednu erogenu zonu, maksimalno dve, koje su svima poznate, pa ih ne treba posebno pominjati. Ubeđenje da dvoje daju više nije pravilo u koje veruje muškarac. On se, kada je u pitanju seks, oslanja isključivo na sopstvene snage. Naoko velikodušne i širokogrude, žene ipak mnogo više vole da primaju nego da daju – u seksu, naravno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.