U trendu

Putem holivudskih zvezda

O medenom mesecu se mnogo priča, on se planira podjednako detaljno i dugo kao i venčanje, a predstavlja početak jednog novog i drugačijeg života, koji bi trebalo da bude meden. Evo kako i gde to rade holivudske zvezde.
Romantično okruženje neprolazne Venecije dugo je bilo rezervisano samo za Evropljane. Međutim, kada je već poznati glumac Tom Kruz odveo svoju odabranicu, manje poznatu glumicu Nikol Kidman, na medeni mesec u Veneciju, sve oči javnosti bile su uprte u ovaj drevni evropski gradić s idiličnom atmosferom. Hotel koji su izabrali bio je idealno rešenje za medeni mesec, a mladencima su na raspolaganju bile i specijalne vikend ponude, spa tretmani za dvoje, romantična večera i još mnogo toga što će ulepšati njihov boravak u Veneciji. Hotel koji su izabrali nalazi se na ostrvu Đudeka preko puta Venecije; mnoge sobe i apartmani imaju pogled na Veliki kanal, koji ga razdvaja od ostatka grada, Trg svetog Marka i zvonik.
Da li bi iko mogao da zamisli bolje mesto za venčanje i medeni mesec najpoznatijeg golfera današnjice, Tajgera Vudsa, i švedske manekenke Elin Nodergren od rizorta na Barbadosu? Tamo se nalaze čak tri najbolja golf terena koja možete da pronađete na Karipskom moru. Šuška se da je Tajger Vuds potrošio čak milion i po dolara samo da bi na tom mestu sa svojom dragom izgovorio sudbonosno „da“. Ovaj rizort će vam pružiti uživanje za sva čula. Opuštanje u spa centru ili druge aktivnosti na plaži mogu da vam ispune dane i dopune uživanje i opuštanje.
Ukoliko se odlučite da svoj medeni mesec provedete na ostrvu Fregata, na Sejšelima, veća je verovatnoća da ćete naići na pticu fregatu, po kojoj je ostrvo dobilo ime, nego na ljude. Ovo usamljeno tropsko ostrvo u Indijskom okeanu pokriva površinu od svega tri kvadratna kilometra. U jednom ostrvskom rizortu, koji je izgrađen po ekološkim standardima, nalazi se 16 vila. Svaka od njih ima izlaz na plažu, đakuzi i poslugu, a najviše 40 ljudi može da boravi na ostrvu u isto vreme. Sama činjenica da je toliko izolovano od ostatka sveta i da je pravi mali raj na zemlji može da bude dovoljan razlog za vaš odlazak i boravak u njemu. U jeku svoje najveće ljubavi jedan od omiljenih holivudskih parova, Bred Pit i Dženifer Aniston, proveli su tu svoj medeni mesec, a ceo rizort zakupili su samo za sebe. Pored njih tu su uživali u svojoj samoći i Pol Makartni i Heder Mils, kao i Liz Harli i Arun Najar.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.