U trendu

Putnici su odlučili: Ovo je najlepša zemlja na svetu, jeste li je već posetili?

Teško je izabrati jednu državu koja bi se rangirala kao najlepša od svih. Ovaj nezavidan zadatak dobili su čitaoci Rough Guide-a koji su glasali za najlepšu zemlju na svetu.

Veliki kanjon, Veliki koralni greben, Mont Everest, samo su neke od prirodnih lepota koje ovu našu raznoliku Zemlju čine tako lepom. Prelepim peščanim plažama, ali i divljim životinjama, poput one u Nacionalnom parku Kruger, Južna Afrika se „borila” za visoko peto mesto na rang listi.

Mnogi su očarani italijanskom kuhinjom, koja bi mogla da ih natera da se presele u Italiju, ali je ova zemlja zauzela visoko četvrto mesto zbog prelepih predela. Da li ste spremni za vožnju gondolom u Veneciji?

Upravo su prelepa priroda i pogledi koji oduzimaju dah postavili Novi Zeland na treće mesto liste najlepših zemalja sveta.

Planine koje „čuvaju” reke u njihovom podnožju, pecanje, skijanje i prelepa priroda u kombinaciji sa kosmopolitskim gradovima obezbedile su Kanadi drugo mesto.

Apsolutni pobednik koji je ovoga puta „poneo titulu najlepše” je Škotska.

Čudovište iz Loh Nesa, plaže, otkriće starih zamkova, neki su od bisera koji su ovoj zemlji obezbedili pobedu. Možda je kombinacija svega ovoga odličan recept za jedan od najboljih viskija na svetu. Živeli.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar