U trendu

Putuje svetom i besplatno čisti tuđe domove

Možda ste već čuli Auri Katarinu (29) koja obožava da čisti?! Ako niste, onda vam donosimo priču o devojki iz Finske, koja uživa u čišćenju da se odlučila na ovako ektreman potez.

Kako prenosi The Sun, ona je dala otkaz u kompaniji za čišćenje u leto 2021., a sve samo da bi putovala svetom i besplatno čistila tuđe domove. Kaže da bira samo najprljavije domove, a dosad je putovala u SAD i u Velikoj Britaniji.

Izuzetno je aktvina na društvenim mrežama, posebno na TikToku gde voli da objavlje video zapise u kojima pokazuje kako izgleda prostorija pre i posle čišćenja. Istovremeno, ona svojim pratiocima daje izuzetno korisne savete.

@aurikatariina

REASONS WHY I LOVE TO CLEAN FOR FREE 😻💸 #cleaninglove #best #amazing #transformation #changes #helpingstrangers

♬ In The End – Mellen Gi Remix – Tommee Profitt & Fleurie & Mellen Gi

Ona je uverena da svi vole raditi ono u čemu su dobri, a ona smatra da je dobra u čišćenju ekstremno prljavih kuća. S obzirom da uživa u tome, svoje usluge ne naplaćuje niti traži bilo šta zauzvrat.

Ako je potrebno, putuje i u druge gradove kako bi nekome pomogla i uredila životni prostor. Jedan takav proces pokazala je u videu: prvo se vidi prljavo suđe na podu kupatila, a zatim smeće koje je posvuda. Hrana je takođe po podu, toalet nije očišćen dve godine.. Auri je sve očistila i dovela do savršenstva, prostorije su neprepoznatljive!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.