U trendu

Raskinula sa dečkom zbog bivšeg muža

Imali su neobičan brak. I sama Gvinet je ponekad tvrdila da su na kraju postali kao brat i sestra, ali sve je više svesna da joj taj boemski brak nedostaje, kaže prijatelj para.

Frontmen grupe Coldplay Kris Martin (39) i oskarovka Gvinet Paltrou (44) ostali su u odličnm odnosima nakon razvoda. Zajedno su išli na godišnje odmore radi dece, kćerke Epl (12) i sina Mouzesa (10).

Martin se u međuvremenu zabavljao prvo sa glumicom Dženifer Lorens (26), a sada je sa Anabel Valis (32), dok je Paltrou, u nadi da će osvojiti bivšeg supruga, navodno ostavila producenta Breda Falčuka (45), sa kojim je u vezi dve godine.

Falčuk,navodno nema razumevanja za njeno trošenje na brendiranu odeću, česte godišnje odmore niti toleriše njene stalne dijete i “čišćenje” organizma, koje propagira na svom blogu.

– Nakon što je Bred odbio da se pojavi na njenom rođendanu koji je organizovala u Meksiku, shvatila je koliko joj nedostaje Martin. Bilo je tu i svađa i nevere, ali on je bio njen jedini pravi partner i sada ga želi nazad – kaže prijatelj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.