Raskošno imanje iz kultnog filma prodaje se za astronomsku cifru (video)

Imanje na Beverli Hilsu, koje je proslavio film ‘Kum’, ponovno se prodaje, ovaj put po ceni od 135 miliona dolara.

Već je nekoliko puta pokušana prodaja ove velelepne vile, ali za sada nije pronašla svog kupca. Ponuđena je 2007. godine po ceni od 165 miliona dolara, a 2016. godine prodavala se po ceni od 195 miliona. Niko se nije javio i vlasnici su je sada ponudili po nešto manjoj i ‘pristupačnijoj ceni’, prenosi Express.hr.

https://youtu.be/XCodl-zWa6o

Ova palata u špansko- kolonijalnom stilu je poznata pod nazivom Beverly House, a proslavila je scena za pamćenje iz ‘Kuma’ u kojoj neprijatelj Vita Korleonea pronađe konjsku glavu u krevetu. Imanje je u jednom periodu bilo u vlasništvu medijskog tajkuna Vilijama Rendolfa Hersta, a kasnije glumice Merion Dejvis.

U ovoj vili deo svog medenog meseca proveli su Žaklina i Džon Kenedi.

Palata koja traži svog novog vlasnika iznajmljuje se od sredine 90-ih kada ju je preuzeo Leonard Ros, advokat i investitor u nekretnine. Nakon adaptacije, počeo je da je iznajmljuje za različite događaje.

Imanje je raspoređeno na šest različitih struktura i ukupne je površine nešto manje od pet hiljada kvadratnih metara, a uključuje i Herstovu imovinu, koja datira iz 1927. godine, i kuću sa sedam spavaćih soba na drugoj parceli. Ima i više od 20 spavaćih soba i apartmana.

Na imanju se nalazi i bazen skoro olimpijskih dmenzija, teniski teren, dve sobe za prikazivanje filmova, kuhinja i terasa koja može ugostiti 400 ili više gostiju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.