U trendu

Rasprodate sedmodnevne karte za Siget festival

Madjarski Siget festival (Sziget) saopštio je danas da je ove godine dostigao novi rekord, te da su sedmodnevni kompleti karata rasprodati u punom kapacitetu pre nego što je jul uopšte počeo.

Kako su najavili iz organizacije festivala, Ostrvo slobode (The Island of Freedom) će postaviti još jedan rekord, a to je u broju različitih nacija koje će biti prisutne u Budimpešti, jer kupci ovog rekordnog broja ulaznica dolaze iz ukupno 102 zemlje.

Dnevnih ulaznica još uvek ima, ali je i njihov broj zbog kapaciteta ostrva ograničen. Više informacija o dnevnim kartama može se pronaći na sajtu festivala.

Trend poslednjih godina pokazuje da je Siget posao veoma omiljen festival, na koji dolazi sve više posetilaca iz celog sveta, a uprkos tome što su kapaciteti proširivani, ostrvo i dalje ne može da primi sve zainteresovane ljubitelje muzike i zabave.

Organizatori dodaju da sve propusnice za Siget sadrže i mogućnost kampovanja, te da će se službe potruditi da oni koji odluče da ostanu na ostrvu i u kampu, imaju dovoljno mesta.

„Ova godina je očigledno pobednička za nas i obaramo rekorde. Nikada nismo prodali toliki broj karata za tako malo vremena. Pored toga što smo godinu dana vredno radili na novom izdanju festivala, veoma smo ponosni i na činjenicu da fanovi iz celog sveta veruju u nas i žele sa nama da provedu magičnu nedelju“, poručio je direktor kulturnog sadržaja Sigeta Tamaš Kadar.

Siget će biti održan od 10. do 17. avgusta na Obuda ostrvu u Budimpešti, a nastupiće izmedju ostalih Rijana (Rihanna), Jirs end jirs (Years and Years), Mjuz (Muse), Sia, Bastilja (Bastille) i mnogi drugi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.