Razvod pred kamerama

Američka TV-mreža Fox traži 6 parova koji planiraju razvod. Uslovi: da razvod nije već obavljen i da budući „solisti“ nemaju decu mlađu od 18 godina. Oni će učestvovati u televizijskom šou-programu, nekoj vrsti takmičenja, a boriće se za veliku novčanu nagradu.

Na ovakvu ideju su producenti Fox-a došli posle uspeha kontraverznog šou-programa Who wants to marry a multi-millionaire? u kome se 50 takmičarki borilo za nagradu u obliku venčanja sa multi-milionerom. Tada je pobedila Darva Conger, bivša medicinska sestra, koja se udala za potpunog stranca (vrlo bogatog) Rick-a Rockwell-a. Brak je (čudi nas) trajao kratko, a Darva je posle toga unovčila publicitet pozirajući časopisu „Playboy“.

Novi TV-šou nosi naziv, I Want a Divorce, a u njemu će parovi odgovarati na pitanja o svojim partnerima i iznositi svoja viđenja problema u braku. Producent tvrdi da će sve zajedno biti vrlo zabavno, da neće biti gorkih i uvredljivih reči i gađanja stolicama. Ko zna, možda se i tako nešto desi? TV-šou, planiran za februar 2001. će, po rečima Peter-a Isacksen-a, jednog od tvoraca, „zadovoljiti voajerističke tendencije koje u sebi nose svi ljudi“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.